0786.461.594  |  Inregistrare  |  Acces Cont  |  Istoric Comenzi  |  Ajutor  |  Contact

  
  
  
  

Tehnologii Led Lenser

1. Advanced Focus System (AFS) - sistem de focusare brevetat de Led Lenser ce combina cele doua moduri traditionale de focusare a luminii, cel lentila si cel reflector, rezultand un fascicul luminos concentrat pentru luminat la mare distanta si un fascicul dispersat omogen pentru apropiere. Lumina va fi in ambele situatii placuta pentru ochi, clara si stralucitoare.


2. Rapid Focus System
- cu o singura mana si o singura miscare se schimba modul de focusare de la aproape la departare. Este prezent la lanternele de mana.


3. Blue Moon Focus System
- datorita structurii prismatice, lentilele Led Lenser separa spectrele de lumina, rezultatele fiind excelente: un con de lumina alba delimitat de un cerc de lumina albastra.


4. Smart Light Technology (SLT)
- face posibila alegerea rapida a modului de iluminare in functie de necesitati. Functiile se pot schimba printr-o simpla apasare pe buton, iar cele mai performante lanterne Led Lenser pot ingloba pana la 8 functii de lumina si 2 moduri de conservare a energiei.

Cele 8 functii sunt:

- Morse - functie care permite transmiterea de semnale secventiale la intervale diferite;

- Boost - puterea maxima de iluminare disponibila la unele lanterne;

- Power - lumina puternica utila in orice situatie;

- Low - aceasta functie reduce intesitatea fasciculului luminos la aproape 15% din capacitate, contribuind la cresterea duratei de functionare;

- Dim - ajustare manuala a intensitatii luminoase de la 15% pana la 100% in functie de necesitati;

- Blink - functie care transmite impulsuri luminoase in mod automat la intervale regulate; este utila la semnalizarea pozitiei;

- S.O.S. - functie utila in caz de urgenta, semnalele luminoase S.O.S. fiind vizibile de la cativa km;

- Strobe - siguranta personala sta la baza utilizarii acestei functii. Frecventa ridicata a semnalelor luminoase constituie o metoda eficienta de auto-aparare. Poate fi folosita si la semnalizarea pozitiei.

Cele 2 moduri de conservare a energiei sunt:

- Energy Saving Mode - optimizeaza durata de functionare, luminozitatea scazand treptat pana la descarcarea bateriilor;

- Constant Current - ofera aceasi putere de iluminare pana la descarcarea completa a bateriilor;


5. Optisense Technology
- datorita senzorului de lumina integrat, puterea fasciculului se ajusteaza in functie de lumina ambientala.

6. Scroll Wheel Interface - cu noua rotita atasata in dreptul suportului pentru baterii, puteti modifica usor luminozitatea fasciculului. Prin intermediul rotitei poate fi accesata o functie de semnalizare pentru alergatori si biciclisti.


7. Redesigned Switch
- lanternele de mana din seria P si T sunt proiectata cu un nou tip de comutator, ce poate fi usor accesat, chiar si cu manusi.


8. Matte "Frozen Black" Texture
- noul invelis texturat "Frozen Black" sporeste aderenta si confortul, permitand manevrarea usoara, chiar si cu manusi.

9. Hard Anodized Coating - carcasa este construita cu un strat ultra-rezistent, anodizat, prelungita la capat cu inel din titaniu ce poate face fata cu brio celor mai dificile sarcini, si rezista chiar si celor mai dure impacturi.


10. Floating Charge System
- un nou sistem de incarcare a bateriilor prin adaptor USB sau ce poate fi atasat la calculator sau la masina. Doar atasati lanterna la capatul magnetic al cablului si asteptati confirmarea indicatorului de incarcare pentru o noua utilizare.


11. Ytrion Cell Batery
- noul model de baterie reincarcabila de la Led Lenser este primul care imita cu adevarat proprietatile unei baterii de masina hibrida. Are autonomie mare si abilitatatea de a fi incarcata de miii de ori inainte de a-si pierde din proprietati.

12. X-Lens Technology - aceasta tehnologie combina leduri multiple care sincronizeaza conurile de lumina intr-un singur fascicul, generand astfel o putere imbunatatita si lumina mai clara.


13. Modular System
- acest sistem revolutionar utilizat de producatorul german la unele lanterne de mana, permite dezasamblarea rapida, curatarea sau inlocuirea componentelor defecte ce intra in alcatuirea lanternei.


14. Dynamic Switch
- cu aceasta tehnologie puteti schimba rapid modurile de iluminare cat si nivelul de luminozitate. Schimbati de la modul Boost la modul Normal sau Economic in cateva milisecunde. Noul sistem poate fi operat cu usurinta cu o singura mana.

  
  

  

Filtreaza dupa brand