0786.461.594  |  Inregistrare  |  Acces Cont  |  Istoric Comenzi  |  Ajutor  |  Contact

  
  
  
  

Livrare si Plata

Expedierea produselor

Costuri de transport.

- Comenzi pana la 99 Lei: 25 Lei transportul;

- Comenzi intre 99 - 199 Lei: 9 Lei transportul;

- Comenzi peste 199 lei: Transport GRATUIT;


Livrarea se poate face oriunde in Romania?

Conditiile de mai sus sunt valabile pe tot teritoriul Romaniei, indiferent de locatie sau kilograme.

Livrarile se fac doar pe teritoriul Romaniei.

Livrarile se fac între 48-72 ore în zilele lucratoare.

Nu se fac livrari Sambata si Duminica.


Cine face livrarea?

Expedierea coletelor se face prin firma de curierat Nemo Express ( http://www.nemoexpres.ro/ ).


Ce se intampla dupa ce trimit comanda pe site?

Dupa plasarea comenzii veti fi contactat de unul din agentii nostri de vanzari, pentru confirmare si pentru a agrea o data de livrare.

Stimati clienti, exista posibilitatea ca unele din produsele dorite de dumneavoastra sa nu fie la un moment dat pe stoc la noi, comanda dumneavoastra va fi procesata si expediata numai dupa ce unul din agentii nostrii de vanzari a confirmat comanda. Zelen.ro nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.

Confirmarea comenzii se face telefonic sau electronic (via e-mail).

Comanda va pleca de la noi si in ziua in care se va face livrarea veti fi contactat de curier pentru a stabili o ora la care va poate gasi, pentru predarea comenzii.


Produsele primite defecte.
In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a Zelen.ro sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.


Returnarea produselor

Politica de returnare a produselor.

In caz de nemultumiri sau neconformitate, conform legislatiei din Romania, puteti returna produsele cumparate de pe Zelen.ro in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea lor, iar returnarea banilor se va face in maximum o saptamana.

Recomandam ca produsele sa fie returnate prin aceeasi metoda de livrare ca in cazul expedierii, costurile de transport vor fi suportate de client.

Produsul trebuie returnat in ambalajul original, fara sa prezinte urme de utilizare, deteriorare sau elemente lipsa.

O.G. 130/2000 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica care achizitioneaza, utilizeaza sau consuma produse ori beneficiaza de prestarea unor servicii, in afara activitatii sale profesionale, in baza unui contract incheiat cu un comerciant.


Conditii generale de returnare.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca Zelen.ro nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

Zelen.ro poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj, etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.


Alte intrebari.

Daca nu ai gasit toate informatiile necesare pe aceasta pagina nu ezita sa ne contactezi. office@zelen.ro

  
  
  

  

Filtreaza dupa brand

  


  

Oferte speciale