0786.461.594  |  Inregistrare  |  Acces Cont  |  Istoric Comenzi  |  Ajutor  |  Contact

  
  
  
  
 Poze Telemetru cu laser Tasco VLRF600

  • Poze Telemetru cu laser Tasco VLRF600
  • Poze Telemetru cu laser Tasco VLRF600
   
 
Pin It


Telemetru cu laser Tasco VLRF600

SKU: VLRF600

Pret: 981 RON

Pretul include TVA 19%, Comenzile ce depasesc 199 lei beneficiaza de transport GRATUIT!

Telemetru cu laser Tasco


Tasco Laser Rangefinder ofera performante exacte pentru calcularea distantei cu o marja de eroare de +/- 1m. Pentru un punct de referinta indreptati-l spre un cerb aflat pana la 180m sau spre un copac aflat pana la 370m.

Operarea se face cu un singur buton, ceea ce le va permite iubitorilor de natura sa masoare distantele cu usurinta si incredere.
Tasco Laser Rangefinder emite pulsuri energetice invizibile, in infrarosu, sigure pentru ochi. Tehnologia digitala calculeaza instant distanta masurand timpul care dureaza pentru fiecare puls care este emis, sa ajunga la tinta si inapoi.

In cele mai multe cazuri, acurateatea Tasco Laser Rangefinder este de plus sau minus 1m. Distanta maxima a instrumentului depinde de reflexia tintei. Distanta maxima pentru cele mai multe obiecte este de 366m, iar pentru cele cu o reflexie buna, este de 549m.

NOTA: Veti obtine distante maxime mai mari sau mai scurte in functie de proprietatile reflectorizante ale fiecarui obiect si in functie de conditile de mediu .

Culoarea, suprafata, marimea si forma tintei pot afecta reflexia si distanta. Cu cat este mai intensa culoarea, cu atat si distanta maxima de masurare este mai mare. Rosu reflecta foarte bine, ceea ce permite detectarea la distante mai mari fata de culoarea neagra, care este cea mai putin reflectorizanta culoare. O suprafata lucioasa este mai usor de detectat decat una mata.

O tinta mica este mai greu de detectat decat una mare. Si unghiul din care este privita tinta are un efect. Tintind spre o tinta afalta la un unghi de 90 de grade ( unde suprafata tintei este perpediculara pe raza de zbor a pulsurilor electrice emise) ofera o distanta de detectare buna in timp ce un unghi mic ofera informatii limitate. Conditile de iluminare ( catintatea de lumina solara) vor afecta capabilitatile de masurare pentru distanta. Mai putina lumina ( cer innorat ) inseamna capabilitatea de a detecta obiecte la o distanta mai mare.

Zilele insorite scad din distanta maxima la care poate fii detectat un obiect.


Caracteristici:

- distanta maxima: 549m; 

- puterea de marire: 4x;

- precizie: +/-1m; 

- camp de vizibilitate: 97m/914m;

- distanta de operare: minim 9m; 365m pentru un copac; 182m pentru un cerb;

- gabarit:10,7x9.2x4,8 cm; 

- greutate:189g;


Coletul contine:

- telemetru Tasco;

- husa pentru transport;

- instructiuni de utilizare in limba romana;
 


Detalii produs


Categorie: Telemetre

Producator: Tasco

Putere Marire: 4x

Cod produs - SKU: VLRF600Produse similare