0786.461.594  |  Inregistrare  |  Acces Cont  |  Istoric Comenzi  |  Ajutor  |  Contact

  
  
  
  
 Poze Night Vision digital Yukon Ranger RT 6.5X42S

  • Poze Night Vision digital Yukon Ranger RT 6.5X42S
  • Poze Night Vision digital Yukon Ranger RT 6.5X42S
  • Poze Night Vision digital Yukon Ranger RT 6.5X42S
  • Poze Night Vision digital Yukon Ranger RT 6.5X42S
   
 
Pin It


Night Vision digital Yukon Ranger RT 6.5X42S

SKU: 28048

Pret: 2.225 RON

Pretul include TVA 19%, Comenzile ce depasesc 199 lei beneficiaza de transport GRATUIT!

Night Vision digital Yukon Ranger RT 6.5X42S


Night Vision digital Yukon Ranger RT 6.5x42S are integrat un iluminator IR LED cu o lungime de unda de 850 nm (de distanta lunga), fiind practic invizibil pentru ochiul normal.

Datorita aceastei functii, vanatorii pot observa animalele fara riscul de ale speria. Sensibilitatea ridicata a senzorului, puterea ridicata de marire, combinata cu un iluminator IR puternic, permite utilizatorului sa observe la distante de peste 400 metri.

Datorita rezolutiei inalte a componentelor (senzor si micro display), calitatea imaginii la puterea maxima de marire de 13x ramane ridicata.

Dispozitivele NV digitale pot fi pornite si ziua, fara teama de a se defecta imediat sau in timp.

Dezvoltat pe baza unuia dintre cele mai de succes dispozitive night vision din istoria companiei Yukon, Ranger RT a pastrat toate beneficiile predecesorului sau. In acelasi timp, modelul nou a dobandit caracteristici noi, indispensabile pentru un dispozitiv NV modern.

Modelul Ranger RT 6.5x42S este echipat cu un iluminator IR LED cu lungimea de unda de LED 850 nm (de distanta lunga). Lumina iluminatorului IR integrat este invizibila cu ochiul liber. Permite observarea animalelor fara riscul de a le speria.

Sensibilitatea ridicata a senzorului, puterea ridicata de marire, combinata cu un iluminator IR puternic de distanta lunga, permite utilizatorului sa observe la distante de peste 400 metri

uterea de marire a echipamentului Ranger RT este de 6.5x. Dispozitivul are zoom digital de 2x. Datorita rezolutiei inalte a componentelor (senzor si micro display), calitatea imaginii la puterea maxima de marire de 13x ramane ridicata.

Dispozitivele NV digitale pot fi pornite si ziua, fara teama de a se defecta imediat sau in timp. Nu sunt afectate de lumina farurilor sau a luminii stradale.

NV Ranger RT sunt echipate cu inregistrator ce permite captura video si foto in timpul observarii. Fisierele video si foto salvate in memoria interna se pot transfera pe PC/laptop prin conexiune directa sau Wi-Fi.

Control la distanta si live streaming pe internet Ranger RT este primul dispozitiv NV digital din linia Yukon ce suporta tehnologia Stream Vision. Stream Vision este o functie ce permite utilizatorului sa conecteze monocularul NV cu telefoanele mobile Android/iOS prin Wi-Fi, si au posibilitatea sa receptioneze imagini in timp real de la monocular, sa opereze monocularul, sa updateze software-ul, sa utilizeze fisierele etc.

Dispozitivul este alimentat de 6 baterii AA sau baterii reincarcabile. Dispozitivul functioneaza 5-12 ore, in functie de modul de operare ales.

Timpul de operare poate fi prelungit semnificativ prin folosirea alimentatorilor externi de capacitate ridicata, ce se pot atasa la Ranger RT 6.5x45S prin portul micro USB. Cand se foloseste la temperaturi scazute, alimentatorul extern poate fi tinut la caldura (sub haine) pentru a preveni descarcarea rapida.

Bateriile sunt situate intr-un recipient special, care este introdus in compartimentul de baterii al dispozitivului. Dispozitivul este furnizat cu un recipient aditional: atunci cand bateriile sunt pe terminate, se poate introduce acest recipient cu baterii noi.


Caracteristici:

- senzor: CMOS 640 x 480 pixeli;

- ecran: LCD 640 x 480 pixeli;

- putere de marire: 6.5x/13x;

- diametru lentila: 42 mm;

- camp orizontal de vedere: 4.6 grade;

- inregistrator video incorporat;

- WIFI;

- iluminator IR: LED 850 nm (de distanta lunga);

- distanta de detectie (obiect cu inaltimea 1.7 m): 400 m;

- alimentare: 6 - 9 V (6xAA);

- alimentare externa: 5V Micro USB;

- dimensiune: 170 x 116 x 76 mm;\

- greutate: 650 g;


Coletul contine:

- night Vision digital Yukon Ranger RT 6.5x42S;

- husa de protectie;

- cutie pentru baterii extra;

- cablu micro USB;

- material curatat lentila;

- manual de utilizare;


Nota:

Distanta maxima de detectie este distanta de la care poate fi recunoscuta o figura umana in conditii meteo normale (fara ceata, ploaie, praf, zapada) si cu o iluminare minima de 0,05 lux.


 

 


Detalii produs


Categorie: Termoviziune, NightVision

Producator: Yukon

Putere Marire: Fixa, 6.5x

Diametru Lentila: 42mm

Alege Echipamentul: NightVision

Cod produs - SKU: 28048Produse similare