0786.461.594  |  Inregistrare  |  Acces Cont  |  Istoric Comenzi  |  Ajutor  |  Contact

  
  
  
  
 Poze Binoclu cu termoviziune si telemetru Pulsar Accolade LRF XQ38

  • Poze Binoclu cu termoviziune si telemetru Pulsar Accolade LRF XQ38
  • Poze Binoclu cu termoviziune si telemetru Pulsar Accolade LRF XQ38
  • Poze Binoclu cu termoviziune si telemetru Pulsar Accolade LRF XQ38
  • Poze Binoclu cu termoviziune si telemetru Pulsar Accolade LRF XQ38
   
 
Pin It


Binoclu cu termoviziune si telemetru Pulsar Accolade LRF XQ38

SKU: 77415

Pret: 17.533,16 RON

Stoc limitat

Pretul include TVA 19%, Comenzile ce depasesc 199 lei beneficiaza de transport GRATUIT!Accolade LRF XQ38 este un binoclu cu termoviziune ce ofera o rezolutie microbolometrica de 320 x 288 pixeli astfel toate obiectele din campul vizual vor fi afisate in detaliu. Rezolutia inalta face ca obiectele mici ca de exemplu ramurile, frunzele, extremitatile corpului unui animal, sa fie afisate clare si bine conturate fata de fundal.

Detectarea obiectelor la o distanta mare reprezinta o caracterista importanta pentru utilizatorii de optica sportiva, astfel prin urmare Accolade LRF XQ38 ofera o distanta de detectie de pana la 1350 m.

Zoom-ul incremental este o solutie perfecta pentru zoom-ul rapid. Atunci cand timpul nu este un factor important, dar este nevoie de aflarea detaliilor, zoom-ul fin gradual este cea mai buna solutie.

Configuratia dubla a ocularului reduce oboseala ochilor in timpul vizualizarii mai lungi si imbunatateste aspectul natural al obiectelor. Atunci cand un ochi este folosit pentru a observa, creierul primeste informatii doar de la o singura sursa. Cresterea efortului depus de creier pentru a suprascrie algoritmul standard al perceptiei vizuale poate duce rapid la senzatia oboseala si incomoditate.

Abilitatea de a ajusta distanta dintre oculare permite utilizatorului sa pozitioneze dispozitivul pentru nevoile individuale. Distanta interpupilara difera de la o persoana la alta. Ajustarea pentru o potrivire individuala imbunatateste considerabil confortul si calitatea vizionarii si elimina posibilitatea dublarii imaginilor.

Accolade LRF XQ38 este proiectat pentru a functiona impecabil in conditii extreme de vreme si temperatura. Indiferent daca este inghet sau canicula, imaginea isi pastreaza contrastul si culoriile vii fara pierderea ratei cadrelor. Contrastul puternic, ecran color AMOLED utilizeaza tehnologia de top pentru a asigura o imagine stabila, de inalta calitate, in aproape orice conditie meteorologice.

Accolade LRF XQ38 are integrat un telemetru laser ce permite masurarea distantei obiectelor cu inaltime cunoscuta avand o precize suficienta.

unt disponibile 8 palete de culori pentru a fi utilizat in diferite conditii. In timp ce modul clasic "White Hot" este extrem de versatil, "Hot Black" este adesea favorizat pentru detectarea vietii salbatice pe timp de noapte. Monocromul rosu ajuta la reducerea sau impiedicarea ieisirii luminii de fundal la iesirea din ocular. Sepia imbunatateste adesea observarea pe distante lungi, in timp ce "Red Hot", "Rainbow" si "Ultramarine" imbunatatesc diferentele de temperatura ale diferitelor atribute ale obiectelor. Violet ajuta la identificarea mai rapida a obiectelor.


Specificatii:


Frecventa cadrelor: 50 Hz
Rezolutie microbolometru: 384 x 288 pixeli
Rezolutie display: 640 x 480 pixeli
Putere de marire: 2.5x
Distanta minima de observare: 3 m
Putere de marire digitala: 2x, 4x
Distanta de detectie: 1350 m
Lentila obiectivului: F38mm , F1/2
Dimensiune pixel: 17 µm
Tip display: Amoled
Memorie interna: 8 GB
Format video: .avi
Rezolutie video: 640 x 480 pixeli
Format foto: .jpg
Rezolutie foto: 640 x 480 pixeli
Port USB: micro USB
Wifi integrat
Moduri de operare: 3
Pupila de iesire: 5
Ajustare dioptri: ± 5
Alimentare: 3-4.2 V
Tip baterie: B-Pack (Li-Ion)
Autonomie: 7 ore
Alimentare externa: 5V USB
Temperatura de functionare: de la -25 grade pana la +50 grade Celsius
Grad de protectie: IPX7
Rezistent la apa
Dimensiune: 164 x 130 x 64 mm
Greutate: 600 g

l.

 


Detalii produs


Categorie: Termoviziune, NightVision

Producator: Pulsar

Instrumente optice: Camere termoviziune

Cod produs - SKU: 77415Produse similare