0786.461.594  |  Inregistrare  |  Acces Cont  |  Istoric Comenzi  |  Ajutor  |  Contact

  
  
  
  
 Poze Atractant Mistret Gudron Gobel 5kg

   
 
Pin It


Atractant Mistret Gudron Gobel 5kg

SKU: GOB.5

Pret: 162,00 RON

Pretul include TVA 19%, Comenzile ce depasesc 199 lei beneficiaza de transport GRATUIT!

Atractant Mistret Gudron Gobel 5kg


In ultima perioada deja au aparut si pe piata romaneasca o variata gama de produse cu rol in atragerea si mentinerea unor specii de vanat in fondurile de vanatoare. De fapt ,asta este ceea ce doresc majoritatea gestionarilor de fauna cinegetica , anume sa- si pastreze in limitele terenului gestionat efectivele de vanat care fac obiectul vanatorii.Atractantii se folosesc de aproape un deceniu si in fondurile de vanatoare din Romania.

Firme din Germania au produs si raspandit cu mult succes asemenea substante concentrate care slujesc interesele vanatorilor in cel mai eficient mod.Produsul oferit de Gobel esre unul ecologic si nou pe piata romaneasca.

Contine o solutie concentrata extrem de puternica , avand un miros penetrant ,de gudronSe aplica pe ritidomul (scoarta) trunchiurilor arborilor, pe vegetatia arbustiva in locatia pe care o alegem noi , fie la zonele de scaldatori , fie la punctele de reproducere (in cazul locurilor de boncanit la cerb ),de hranire si monitorizare .El se poate folosi in toate perioadele calendaristice ale anului , efectul sau persistand in timp.

Acest compus confera o aroma olfactiva puternica care atrage si mentine anumite specii de vanat in zona unde este folosit .Avantajele utilizarii acestui produs nu sunt strict legate doar de atragerea si mentinerea vanatului in zonele unde este aplicat . El mai ofera o serie beneficii reale vizavi de efectul deparazintant , cicatrizant, antiseptic , dar si de mascare ,in zona de folosinta a mirosului uman , rolul sau de atractant fiind deja unul pe deplin certificat.Fireste ca folosinta indelungata a acestui produs produce pe teremen indelungat o dependenta a vanatului fata de zona respectiva.

Aplicare lui nu necesita aptitudini practice , este la indemana oricui si este foarte facil ca si procedeu de aplicare .Prin stropire cu un pamatuf mai mare , sau cu o pensula mai mare , se aplica in punctele dorite de noi ( pe scoarta arborilor, pe vegetatia arbustiva , in scaldatori etc ).Este deja dovedit ca anumite mirosuri confera unor specii o anumita siguranta zonala , eliminand teama fata de factorul antropic si creeind in timp acea dependenta a locului ,precum si ,,siguranta locului" .

Acest nou produs nu ar trebui sa lipseasca ca si utilizare din fondurile de vanatoare cu vanat mare .

Pretul cu care se vinde acesta este unul atractiv din punct de vedere economic, acest produs fiind comercializat si la bidoane de 25 de litri , nu doar in clasicele flacoane sau recipiente cunoascute pana acum.

Noi va recomandam cu toata increderea folosirea lui , urmarile neintarziind sa apara in scurt timp .Detalii produs


Categorie: Articole pentru Vanatoare

Producator: Gobel

Articole Vanatoare: Atractanti

Cod produs - SKU: GOB.5Produse similare


  
  

  

Filtreaza dupa brand